P2 Luar Ruangan Pidéo Tembok Hd Tv Iklan Fleksibel Dipajang Layar Panén

Ihtisar:

Aplikasi: Indoor / outdoor / Advertising / Tv
Warna: Warna Pinuh, Warna lengkep
Ukuran Panel: 258mm * 128mm * 160mm
Piksel pitch: 2mm
Tempat Asalna: Guangdong, Cina
Nomer Modél: p2 dipimpin tampilan fleksibel
Ngaran mérek: OTOPYYK
Ngaran produk: P2 Indoor Video Wall Hd Advertising Flexible Led Display Panel
Pamakéan: Témbok Led Flexible Indoor
Spésifikasi LED: SMD1921
Resolusi piksel: (W) 64 * 64 (H)
Kakuatan rata-rata: 250W / ㎡
Beurat panel: 0.65KG
Sudut nempoan pangsaéna: Horisontal> 170 ° nangtung> 120 °
Bentang hirup: 100000 Jam
Garansi: 3 Taun


Detil Produk

Tanda Produk

P2 Jero rohangan Pidéo Luar Ruangan Hd Tv Advertising Flexible Panémbaran Layar Led

Ngaran Produk P2 Jero rohangan Pidéo Luar Ruangan Hd Tv Advertising Flexible Panémbaran Layar Led
Piksel 2mm
Warna warna pinuh
Jangka waktu hirup 100000 Jam
Kakuatan rata-rata 250W / ㎡
Waterproof Outdoor Indoor P10 Full Color Slim Die-Cast 960X960 Magnesium Alloy Empty Led Display Cabinet
Waterproof Outdoor Indoor P10 Full Color Slim Die-Cast 960X960 Magnesium Alloy Empty Led Display Cabinet b
Waterproof Outdoor Indoor P10 Full Color Slim Die-Cast 960X960 Magnesium Alloy Empty Led Display Cabinet c
Hemat énergi:
hemat energi, sareng desain voltase lega tiasa dianggo di daérah anu béda-béda.
Struktur rékayasa ngagunakeun bahan tujuan umum pikeun langsung ngagentos layar sisi tilu sisi tanpa nambihan waja mana waé. Pamasangan ligh sareng gancang, ngahémat alat-alat konstruksi sareng biaya tenaga kerja.
Easy installation d
Easy installation df
Easy installation e

Bubuka panggunaan produk
Kalayan ngembangkeun industri éléktronika, LED tetep ningkat. Layar LED anyar tiasa gancang dipasang, ramah lingkungan, hemat énergi, stabil sareng dipercaya. Idéntifikasi calakan tanpa pangaluyuan manual parameter. Rentang produk lengkep tiasa nganggo rupa-rupa jahitan video.

Pedaran pangaruh panggunaan produk
Kinerja anu stabil sareng dipercaya: Anu kahiji nyaéta konsumsi daya rendah. Produk kami nganggo bahan super-termal. Kabinet nyaéta
desain ampir sadayana-aluminium, sareng kinerja dissipation panas ningkat ku 80%. Kadua nyaéta anti cai. Produk kami ngadopsi sadayana. Desain prosés gluing.

Waterproof Outdoor Indoor P10 Full Color Slim Die-Cast 960X960 Magnesium Alloy Empty Led Display Cabinet (1)
Waterproof Outdoor Indoor P10 Full Color Slim Die-Cast 960X960 Magnesium Alloy Empty Led Display Cabinet (2)
Waterproof Outdoor Indoor P10 Full Color Slim Die-Cast 960X960 Magnesium Alloy Empty Led Display Cabinet (3)

Skenario aplikasi

Jandéla, témbok tirai kaca, bar, acara otomatis, hiburan, stadion, hotél, nyéwaan kawinan, panggung, musium, paméran, pusat penjualan, pusat perbelanjaan, bioskop, dll.

Application Scenario
Pakét & Pengiriman
bungkus sareng kotak kai sareng pengiriman sekutu aluminium sareng laut, hawa, karéta api
Packing&Shipping

kami tiasa nawiskeun barang-barang kualitas premium, nilai kalapa sareng panyadia palanggan pangsaéna. Tujuan kami nyaéta "Anjeun sumping ka dieu kalayan kasusah sareng kami nyayogikeun anjeun seuri kanggo nyandak" kanggo Pabrik anu dijualan panas-layar Cina LED Tampilan Layar Transparan pikeun Tembok Kaca, Prinsip bisnis urang biasana nyayogikeun solusi anu berkualitas, profesional perusahaan, sareng komunikasi anu tulus. Ngabagéakeun sadayana réréncangan nempatkeun tés sidang pikeun nyiptakeun hubungan organisasi jangka panjang.

Pabrik didamel panas-jual Tampilan LED Cina sareng harga Layar LED, barang dagangan kami utami diekspor ka Éropa, Afrika, Amérika, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara sareng nagara-nagara sareng daérah sanés. Kami parantos nampi reputasi anu hadé di antara palanggan pikeun solusi kualitas sareng jasa anu saé. Kami bakal silaturahmi sareng pangusaha ti bumi sareng luar negeri, nuturkeun tujuan "Kualitas Mimiti, Reputasi Mimiti, Layanan Pangsaéna."

Cahaya MATA TERBATAS

mangrupikeun produsén Tampilan énergi anu dipasang kualitas luhur Dilengkepan garis pendukung otomatis sareng garis panyegelan panyegelan, urang kedah nganterkeun LED Display ka sadaya tempat di dunya kalayan harga buatan china sareng kualitas anu tiasa dirobih

Produk kami seueur dianggo dina outdoor advertisingmedia. activitiesstadium budaya jeung hiburan, hotél, nyéwa panggung kawinan LED tampilan hiasan sareng hiasan, sareng sajabana, kalayan sistematis kaunggulan layar tampilan warna lengkep, ti desain, instalasi produksi dugi ka perawatan. panggunaan solusi omni-directionalintegrated pikeun épéktip ngirangan biaya pelanggan sareng nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu langkung caket.

Our Products
Our Products b
ELED LIGHTING LIMITED

TERBATAS Cahaya EYELED parantos dikokolakeun ngawangun desain, prosés manufaktur, standar materialsystem; pikeun netepkeun prosés lintas-departemén sareng sistem palaksanaan ku cara ngahijikeun jalma, strategi, penjualan: béda produkperformance pikeun nyumponan kabutuhan béda-béda konsumén dina pasar anu béda: Kulawarga EYELED ngusahakeun pikeun ngajawab palanggan masalah-masalah ngutamakeun kagancangan, épisiénsi, anu intimatikeun nilai pikeun konsumén pikeun jangka panjang.

Tim jasa anu kuat, terlatih, terampil kami responsibleto nyayogikeun jasa jual proses. Beforesale, kami nyayogikeun rinci rencana téknis produk Insale, kami nungtun sareng ngalatih pamasangan layar layar konsumén kami; saatos dijual Kami nyayogikeun jaminan pikeun kalepatan kalayan ati-ati.

Lokasi kami di Shenzhen ngajamin anjeun gancang sareng biaya logistik anu efektif ka tujuan anjeun: Byair, ku karéta, ku laut sadayana sayogi. EYELEDDisplay siap janten kasuksesan bisnis tofurther pasangan LED anjeun anu dipercaya.

outdoor large advertising transparent media facade led lighting display
Pangiriman gancang
Kuantitas urutan low
Jasa ngaropéa
Profésional sareng dipercaya
Certificate b
Certificate

FAQ

Q1. Dupi abdi tiasa mesen tampilan LED conto?
A: Leres, kami ngabagéakeun anjeun mesen conto pikeun tés sareng pamariksaan kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

Q2. Naha aya wates kuantitas order minimum pikeun leddisplayA: Minimum order order, tiasa dianggo pikeun sampleinspection 1 square square.

Q3: Kumaha nungkulan kagagalan?
A: Mimiti, produk kami diproduksi dina sistem kontrol kualitas astrict, kalayan tingkat cacat kirang 0. 2%. Kadua, salami periode jaminan, kami ngajantenkeun lampu énggal pikeun pesenan énggal dina jumlah Fordefective sakedik, urang bakal ngalereskeunana sareng ngirimkeun deui ka anjeun, atanapi urang tiasa ngabahas solusi, kalebet arecall dumasarkeun kaayaan anu sabenerna.

Q4: Naha anjeun nyayogikeun jaminan produk?

A: Leres, kami nawiskeun garansi tilu taun.

P5. Kumaha mesen tampilan LED?

A: Kahiji, hayu urang terang sarat anjeun atanapi aplikasi Kadua, kami ngadugikeun numutkeun pamundut anjeun atanapi proposal. Katilu, nasabah negeskeun conto na sareng ngirimkeun urutan resmi. Kaopat, urang ngatur produksi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami