Tembok Digital Tembok Hiasan Tembok Pidéo LED LED Layar ageung

Ihtisar:

Aplikasi: mall
Warna: warna lengkep
Ukuran Panel: 1000 (W) X 500 (H) mm
Piksel Pitch: Horizontal 3.90625mm - nangtung 7.8125mm
Tempat Asalna: Cina
Nomer modél: TOPTP3.9-7.8S
Ngaran mérek: OTOPYYK
Bentang hirup: 100000jam
Garansi: 3 Taun
Ketebalan pemasangan: 7.5cm
Resolusi: 32768 titik / m2
Garis paningali optimal: 6-200m
Lampu bar lega: 3mm
Tingkat kakurangan: 60%
Tegangan suplai: 85-220 AC V
Suhu warna: 6500-9300K
Kacaangan layar: 5000-6000 cd / m2


Detil Produk

Tanda Produk

P3.9-7.8s Luar Indoor Splice Full Color Flexible Transparan Led Screen Display

Spasi titik
Jarak horisontal 3.90625mm - nangtung 7.8125mm
Jangka waktu hirup
10000 jam
Kandel ningkatna
7,5cm
Pakét
sekutu aluminium
Suhu warna
6500-9300K
Gambar Detil
Produkna ipis pisan sareng hampang, mangrupikeun lampu komposit anu diwangun ku tilu jinis lampu. Babandingan lampu beureum, héjo sareng biru nyaéta 3: 6: 1. Konveksi alam kalayan struktur anu kuat dianggo pikeun nyéépkeun panas. Produk urang ngagaduhan seueur aplikasi, tiasa ditempatkeun dina layar ageung di lantai luhur, tiasa ditingali tina 20 méter dugi ka 400 méter, tiasa ngagambarkeun kajelasan gambarna pisan jelas.
Details Images b
Details Images
Details Images c
Pamakéan Produk
Éta tiasa dipasang dina témbok ageung atanapi langsung dina témbok gorden kaca, anu ngagaduhan pangaruh minimal kana beurat témbok. Konstruksi lampu-lampu pikeun gampang dipasang, dipiara sareng diangkut.
Tembus perméabilitasna dugi ka 80%, anu kondusif pikeun ventilasi sareng cahaya.
Product Usage c
Product Usage
Product Usage d
Product Usage b

Bubuka panggunaan produk
Kalayan ngembangkeun industri éléktronika, LED tetep ningkat. Layar LED anyar tiasa gancang dipasang, ramah lingkungan, hemat énergi, stabil sareng dipercaya. Idéntifikasi calakan tanpa pangaluyuan manual parameter. Rentang produk lengkep tiasa nganggo rupa-rupa jahitan video.

Pedaran pangaruh panggunaan produk
Kinerja anu stabil sareng dipercaya: Anu kahiji nyaéta konsumsi daya rendah. Produk kami nganggo bahan super-termal. Kabinet nyaéta
desain ampir sadayana-aluminium, sareng kinerja dissipation panas ningkat ku 80%. Kadua nyaéta anti cai. Produk kami ngadopsi sadayana. Desain prosés gluing.

Pakét & Pengiriman
bungkus sareng kotak kai sareng pengiriman sekutu aluminium sareng laut, hawa, karéta api
Packing&Shipping d
Packing&Shipping
Packing&Shipping c
Packing&Shipping b

Kami tujuan pikeun ngartos barang anu berkualitas kalayan kaluaran sareng nyayogikeun jasa luhur pikeun pembeli domestik sareng luar negeri kalayan sepenuh hati pikeun harga Handap, Layar P3.91 Transparan LED Tampilan Layar Resolusi Tinggi, Adhering kana filosofi bisnis 'pelanggan ka-1, maju payun', kami tulus ngabagéakeun palanggan ti bumi sareng luar negeri pikeun damel babarengan sareng kami nyayogikeun anjeun kalayan jasa anu pangsaéna!

Tujuan kami pikeun ngabantosan konsumén pikeun ngahasilkeun langkung seueur kauntungan sareng ngawujudkeun tujuanana. Ngalangkungan seueur kerja keras, kami ngawangun hubungan bisnis jangka panjang sareng seueur palanggan di sakumna dunya, sareng ngahontal kasuksésan win-win. Kami badé nuluykeun ngalakukeun upaya anu pangsaéna pikeun jasa sareng nyugemakeun anjeun! Tulus ngabagéakeun anjeun ngagabung kami!

Cahaya MATA TERBATAS

mangrupikeun produsén Tampilan énergi anu dipasang kualitas luhur Dilengkepan garis pendukung otomatis sareng garis panyegelan panyegelan, urang kedah nganterkeun LED Display ka sadaya tempat di dunya kalayan harga buatan china sareng kualitas anu tiasa dirobih

Produk kami seueur dianggo dina outdoor advertisingmedia. activitiesstadium budaya jeung hiburan, hotél, nyéwa panggung kawinan LED tampilan hiasan sareng hiasan, sareng sajabana, kalayan sistematis kaunggulan layar tampilan warna lengkep, ti desain, instalasi produksi dugi ka perawatan. panggunaan solusi omni-directionalintegrated pikeun épéktip ngirangan biaya pelanggan sareng nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu langkung caket.

Our Products
Our Products b
ELED LIGHTING LIMITED

TERBATAS Cahaya EYELED parantos dikokolakeun ngawangun desain, prosés manufaktur, standar materialsystem; pikeun netepkeun prosés lintas-departemén sareng sistem palaksanaan ku cara ngahijikeun jalma, strategi, penjualan: béda produkperformance pikeun nyumponan kabutuhan béda-béda konsumén dina pasar anu béda: Kulawarga EYELED ngusahakeun pikeun ngajawab palanggan masalah-masalah ngutamakeun kagancangan, épisiénsi, anu intimatikeun nilai pikeun konsumén pikeun jangka panjang.

Tim jasa anu kuat, terlatih, terampil kami responsibleto nyayogikeun jasa jual proses. Beforesale, kami nyayogikeun rinci rencana téknis produk Insale, kami nungtun sareng ngalatih pamasangan layar layar konsumén kami; saatos dijual Kami nyayogikeun jaminan pikeun kalepatan kalayan ati-ati.

Lokasi kami di Shenzhen ngajamin anjeun gancang sareng biaya logistik anu efektif ka tujuan anjeun: Byair, ku karéta, ku laut sadayana sayogi. EYELEDDisplay siap janten kasuksesan bisnis tofurther pasangan LED anjeun anu dipercaya.

outdoor large advertising transparent media facade led lighting display
Pangiriman gancang
Kuantitas urutan low
Jasa ngaropéa
Profésional sareng dipercaya
Certificate b
Certificate

FAQ

Q1. Dupi abdi tiasa mesen tampilan LED conto?
A: Leres, kami ngabagéakeun anjeun mesen conto pikeun tés sareng pamariksaan kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

Q2. Naha aya wates kuantitas order minimum pikeun leddisplayA: Minimum order order, tiasa dianggo pikeun sampleinspection 1 square square.

Q3: Kumaha nungkulan kagagalan?
A: Mimiti, produk kami diproduksi dina sistem kontrol kualitas astrict, kalayan tingkat cacat kirang 0. 2%. Kadua, salami periode jaminan, kami ngajantenkeun lampu énggal pikeun pesenan énggal dina jumlah Fordefective sakedik, urang bakal ngalereskeunana sareng ngirimkeun deui ka anjeun, atanapi urang tiasa ngabahas solusi, kalebet arecall dumasarkeun kaayaan anu sabenerna.

Q4: Naha anjeun nyayogikeun jaminan produk?

A: Leres, kami nawiskeun garansi tilu taun.

P5. Kumaha mesen tampilan LED?

A: Kahiji, hayu urang terang sarat anjeun atanapi aplikasi Kadua, kami ngadugikeun numutkeun pamundut anjeun atanapi proposal. Katilu, nasabah negeskeun conto na sareng ngirimkeun urutan resmi. Kaopat, urang ngatur produksi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami