OTOPYYK TOPCP20-20D Cahaya Tinggi Énergi Ngajaga Énergi layar Bar

Ihtisar:

1. layar bar lampu LED. struktur mangrupikeun jinis kerung sareng format bersih, industri ogé nyebatna layar grid, layar kerung,

2. Ngajantenkeun proyek tampilan langkung fleksibel sareng langkung seueur sareng kapercayaan sareng pilihan kusabab layar grid

3. struktur bar cahaya terintegrasi tinggi, stabilitas produk tinggi.

Desain sirkuit éléktronik anu unik diadopsi pikeun ngirangan sajumlah strip lampu.

Unggal 16 strip lampu bagikeun sakumpulan kakuatan sareng sinyal colokan. Dina kaayaan anu sami, kamungkinan plug-in anu goréng diréduksi ku 94%.

4. Desain terpadu kabinet kontrol sareng struktur instalasi.

Kabinet kontrol henteu ngan ukur bagian tina layar, tapi ogé bagian tina strukturna. Struktur layar disederhanakeun pisan, sareng teu aya plug-in atanapi koneksi anu tiasa ditingali dina tampilan layar. Henteu ngan ukur geulis, tapi ogé ningkatkeun stabilitasna.

5. Sistem pendinginan diri anu saé, henteu kedah masang AC pikeun mendingan. Unggal palang lampu LED didamel tina alloy aluminium, anu transparan di sakurilingna, janten tiasa ngahontal panyejeman diri anu saé. Dina waktos anu sami, catu daya, kontrol, sareng sajabana terasing tina bahan anu ngaluarkeun cahaya, janten teu kedah ngawangun sistem pendinginan khusus sapertos layar LED tradisional.


Detil Produk

Tanda Produk

OTOPYYK TOPCP20-20D Cahaya Tinggi Énergi Ngajaga Énergi layar Bar

Barang

Unit

Parameter

Jenis produk

 

TOPCP20-20D

Pitch piksel

mm

Horisontal 20 nangtung 20

Komposisi piksel

Teuleum

346 (1R1G1B)

Resolusi

titik /

2500

Ukuran kabinét unit

mm

600 (W) X 1200 (H)

Piksel kabinet unit

titik

1800

Resolusi kabinet unit

titik

30 (W) X 60 (H)

Beurat kabinet Unit

Kg / pcs

10

Beurat kabinét

kg/

14

Ketebalan kabinet unit

mm

67

Max konsumsi

W /

400

Konsumsi rata-rata

W /

120

Kacaangan layar

CD /

≥7000cd

Ngungkit kulawu

saeutik

14

Suhu warna

K

6500-9300k

Pangaturan kacaangan

gelar

 0-255

Sudut pandang

°

Horisontal ≥110 ° nangtung ≥60 °

Jarak tempoan anu pangsaéna

m

20-400

Ongkos pigura

Hz

60

Modeu kontrol

 

 Pemetaan sinkron  

Modeu nyetir

 

 Konstanta statik 

Tegangan sumber kakuatan

AC V

85-250

Jangka waktu hirup

 

100000 jam

Modeu tiis

 

 konveksi alam-ditingkatkeun struktur 

Lebar strip

mm

9.8

Bahan strip

 

  aluminium 6061

Laju transparan

%

50%

Laju IP

 

IP67 sisi dua

Suhu Operasi / Panyimpenan

° C                  

-40 ~ + 65 ° C / -55 ~ + 100 ° C

Bahan Pigura Instalasi

 

2.0mm lambar baja galvanis tiis-digulung 

Jenis pamasangan

 

 instalasi gancang Alat-gratis

Ngajaga kagancangan

 

10S / hijian

Ngajaga modeu

 

 Sisi payun atanapi sisi Balik

PRODUCT DISPLAY
PRODUCT DISPLAY a

Aplikasi Produk

Layar grid biasana dianggo pikeun ngawangun témbok, témbok tirai kaca, luhur gedong, ogé gun anti pesawat luar ruangan, lift wisata sareng adegan-adegan sanés. jsb.

Gampang dipasang
Pamasangan gancang sareng pangropéa tiasa dipasang ku hiji jalma dina 10 detik per méter pasagi, 60 kali langkung gancang tibatan pamasangan layar LED tradisional di luar ruangan Kusabab éta struktur anu dipaténkeun ngan ukur 3 menit per kuadrat pikeun dijaga

DEFINISI Luhur 
Naha anjeun ningali tina adistasi atanapi caket. anjeun tiasa ngasakan eusi sacara jelas dina layar.

Hémat énergi
Konsumsi listrik rata-rata pikeun produk kami ngan ukur 220, anu langkung ékonomis tibatan perusahaan sanés

HIRUP LAYAN LAMA
Desain ventilasi pinuh, dissipation naturalheat, pikeun ngungkulan pondokna layar tradisional, luas rohangan anu ditutup teu tiasa ngaleupaskeun panas, sistem na tiasa dirobih

Super transparent

Super transparan

Customized product

Produk ngarobih

Easy to maintain

Gampang dijaga

High brightness

Kacaangan luhur

Energy Saving

Ngahémat Énergi

Easyto in stall

Easyto di kios

Skenario aplikasi

Jandéla, témbok tirai kaca, palang, pertunjukan mobil, hiburan, stadion, hotél, nyéwaan kawinan, panggung, musium, paméran, pusat penjualan mall, bioskop, jst.

Application Scenario
Pakét & Pengiriman
bungkus sareng kotak kai sareng pengiriman sekutu aluminium sareng laut, hawa, karéta api
Packing&Shipping

Biasana anu berorientasi ka konsumén, sareng éta fokus utama urang pikeun henteu ngan ukur salah sahiji panyadia anu paling tanggel waler, dipercaya sareng jujur, tapi ogé mitra pikeun klien kami pikeun Harga Kompetitif pikeun Tampilan LED Transparan Indoor & Luar (P15.63 / P12.5 / P10 .42 / P8.93 / P6.25 / P5.21mm), Urang ngagaduhan tenaga kerja profesional pikeun perdagangan internasional. Kami bakal ngajawab masalah anjeun bakal nyugemakeun. Kami baris nampilkeun produk anu anjeun pikahoyong. Pastikeun pikeun bener-bener ngarasa bébas nelepon kami.

Harga Kompetitif pikeun Tembok Pidéo CED ti Cina, Layar LED, Di sagigireun éta ogé aya produksi sareng manajemén anu propésional, alat produksi anu maju pikeun mastikeun kualitas sareng waktos pangiriman kami, perusahaan urang ngudag prinsip iman anu saé, kualitas luhur sareng efisiensi tinggi. Kami ngajamin yén perusahaan kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngirangan biaya pameseran pelanggan, nyingetkeun periode pameseran, kualitas produk anu stabil, ningkatkeun kapuasan pelanggan sareng ngahontal kaayaan win-win.

Cahaya MATA TERBATAS

mangrupikeun produsén Tampilan énergi anu dipasang kualitas luhur Dilengkepan garis pendukung otomatis sareng garis panyegelan panyegelan, urang kedah nganterkeun LED Display ka sadaya tempat di dunya kalayan harga buatan china sareng kualitas anu tiasa dirobih

Produk kami seueur dianggo dina outdoor advertisingmedia. activitiesstadium budaya jeung hiburan, hotél, nyéwa panggung kawinan LED tampilan hiasan sareng hiasan, sareng sajabana, kalayan sistematis kaunggulan layar tampilan warna lengkep, ti desain, instalasi produksi dugi ka perawatan. panggunaan solusi omni-directionalintegrated pikeun épéktip ngirangan biaya pelanggan sareng nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu langkung caket.

Our Products
Our Products b
ELED LIGHTING LIMITED

TERBATAS Cahaya EYELED parantos dikokolakeun ngawangun desain, prosés manufaktur, standar materialsystem; pikeun netepkeun prosés lintas-departemén sareng sistem palaksanaan ku cara ngahijikeun jalma, strategi, penjualan: béda produkperformance pikeun nyumponan kabutuhan béda-béda konsumén dina pasar anu béda: Kulawarga EYELED ngusahakeun pikeun ngajawab palanggan masalah-masalah ngutamakeun kagancangan, épisiénsi, anu intimatikeun nilai pikeun konsumén pikeun jangka panjang.

Tim jasa anu kuat, terlatih, terampil kami responsibleto nyayogikeun jasa jual proses. Beforesale, kami nyayogikeun rinci rencana téknis produk Insale, kami nungtun sareng ngalatih pamasangan layar layar konsumén kami; saatos dijual Kami nyayogikeun jaminan pikeun kalepatan kalayan ati-ati.

Lokasi kami di Shenzhen ngajamin anjeun gancang sareng biaya logistik anu efektif ka tujuan anjeun: Byair, ku karéta, ku laut sadayana sayogi. EYELEDDisplay siap janten kasuksesan bisnis tofurther pasangan LED anjeun anu dipercaya.

outdoor large advertising transparent media facade led lighting display
Pangiriman gancang
Kuantitas urutan low
Jasa ngaropéa
Profésional sareng dipercaya
Certificate b
Certificate

FAQ

Q1. Dupi abdi tiasa mesen tampilan LED conto?
A: Leres, kami ngabagéakeun anjeun mesen conto pikeun tés sareng pamariksaan kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

Q2. Naha aya wates kuantitas order minimum pikeun leddisplayA: Minimum order order, tiasa dianggo pikeun sampleinspection 1 square square.

Q3: Kumaha nungkulan kagagalan?
A: Mimiti, produk kami diproduksi dina sistem kontrol kualitas astrict, kalayan tingkat cacat kirang 0. 2%. Kadua, salami periode jaminan, kami ngajantenkeun lampu énggal pikeun pesenan énggal dina jumlah Fordefective sakedik, urang bakal ngalereskeunana sareng ngirimkeun deui ka anjeun, atanapi urang tiasa ngabahas solusi, kalebet arecall dumasarkeun kaayaan anu sabenerna.

Q4: Naha anjeun nyayogikeun jaminan produk?

A: Leres, kami nawiskeun garansi tilu taun.

P5. Kumaha mesen tampilan LED?

A: Kahiji, hayu urang terang sarat anjeun atanapi aplikasi Kadua, kami ngadugikeun numutkeun pamundut anjeun atanapi proposal. Katilu, nasabah negeskeun conto na sareng ngirimkeun urutan resmi. Kaopat, urang ngatur produksi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami