OTOPYYK TOPCP16-33D warna pinuh transparan Flexible LED outdoor Display

Ihtisar:

Aplikasi: Luar, Iklan Led Led
Warna: Warna lengkep, RGB 3in1 Tri Warna
Ukuran Panel: 500 (W) X1000 (H)
Piksel pitch: Horisontal 16.67mm nangtung 33.33mm
Tempat Asalna: Cina
Nomer modél: TOPCP16-33D
Ngaran mérek: OTOPYYK
Kacaangan: 6500cd / sqm
Sertipikat: Sertifikasi CE RoHS UL FCC
Garansi: 3 Taun
Umur hirup: 100000 Hout
Ngaran produk: Tampilan Led Luar
Chip LED: SMD 2121
Resolusi: 1800
Laju nyegerkeun: 60Hz


Detil Produk

Tanda Produk

OTOPYYK TOPCP16-33D warna pinuh transparan Flexible LED outdoor Display

Ngaran Produk

TOPCP16-33D

Piksel kabinet unit

900dot

Konsumsi rata-rata

120W / ㎡

Ongkos pigura

60Hz

Laju transparan

65%

Laju IP

IP67 sisi dua

Lebar strip

9,8mm

 

PRODUCT DISPLAY
PRODUCT DISPLAY a

Gampang Dipasang

Instalasi sareng pangropéa gancang tiasa dipasang ku hiji jalma dina 10 detik per méter pasagi, 60 kali langkung gancang tibatan pamasangan layar LED tradisional di luar ruangan Kusabab éta struktur anu dipaténkeun ngan ukur 3 menit per kuadrat pikeun dijaga.

Definisi Luhur 
Naha anjeun ningali tina adistasi atanapi langkung caket, anjeun tiasa ngaca eusi sacara jelas dina layar.

Ngahémat Énergi
Konsumsi listrik rata-rata pikeun produk kami ngan ukur 220, anu langkung ékonomis tibatan perusahaan sanés.

Hirup Palayanan Panjang
Desain ventilasi lengkep, dissipation naturalheat, pikeun ngungkulan pondokna layar tradisional, lega tina rohangan anu ditutup henteu tiasa ngaleupaskeun panas, sistem na tiasa dirobih.

Super transparent

Super transparan

Customized product

Produk ngarobih

Easy to maintain

Gampang dijaga

High brightness

Kacaangan luhur

Energy Saving

Ngahémat Énergi

Easyto in stall

Easyto di kios

Skenario aplikasi

Jandéla, témbok tirai kaca, palang, pertunjukan mobil, hiburan, stadion, hotél, nyéwaan kawinan, panggung, musium, paméran, pusat penjualan mall, bioskop, jst.

Application Scenario
Pakét & Pengiriman
bungkus sareng kotak kai sareng pengiriman sekutu aluminium sareng laut, hawa, karéta api
Packing&Shipping

Biasana anu berorientasi ka konsumén, sareng éta fokus utama urang pikeun henteu ngan ukur salah sahiji panyadia anu paling tanggel waler, dipercaya sareng jujur, tapi ogé mitra pikeun klien kami pikeun Harga Kompetitif pikeun Tampilan LED Transparan Indoor & Luar (P15.63 / P12.5 / P10 .42 / P8.93 / P6.25 / P5.21mm), Urang ngagaduhan tenaga kerja profesional pikeun perdagangan internasional. Kami bakal ngajawab masalah anjeun bakal nyugemakeun. Kami baris nampilkeun produk anu anjeun pikahoyong. Pastikeun pikeun bener-bener ngarasa bébas nelepon kami.

Harga Kompetitif pikeun Tembok Pidéo CED ti Cina, Layar LED, Di sagigireun éta ogé aya produksi sareng manajemén anu propésional, alat produksi anu maju pikeun mastikeun kualitas sareng waktos pangiriman kami, perusahaan urang ngudag prinsip iman anu saé, kualitas luhur sareng efisiensi tinggi. Kami ngajamin yén perusahaan kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngirangan biaya pameseran pelanggan, nyingetkeun periode pameseran, kualitas produk anu stabil, ningkatkeun kapuasan pelanggan sareng ngahontal kaayaan win-win.

Cahaya MATA TERBATAS

mangrupikeun produsén Tampilan énergi anu dipasang kualitas luhur Dilengkepan garis pendukung otomatis sareng garis panyegelan panyegelan, urang kedah nganterkeun LED Display ka sadaya tempat di dunya kalayan harga buatan china sareng kualitas anu tiasa dirobih

Produk kami seueur dianggo dina outdoor advertisingmedia. activitiesstadium budaya jeung hiburan, hotél, nyéwa panggung kawinan LED tampilan hiasan sareng hiasan, sareng sajabana, kalayan sistematis kaunggulan layar tampilan warna lengkep, ti desain, instalasi produksi dugi ka perawatan. panggunaan solusi omni-directionalintegrated pikeun épéktip ngirangan biaya pelanggan sareng nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu langkung caket.

Our Products
Our Products b
ELED LIGHTING LIMITED

TERBATAS Cahaya EYELED parantos dikokolakeun ngawangun desain, prosés manufaktur, standar materialsystem; pikeun netepkeun prosés lintas-departemén sareng sistem palaksanaan ku cara ngahijikeun jalma, strategi, penjualan: béda produkperformance pikeun nyumponan kabutuhan béda-béda konsumén dina pasar anu béda: Kulawarga EYELED ngusahakeun pikeun ngajawab palanggan masalah-masalah ngutamakeun kagancangan, épisiénsi, anu intimatikeun nilai pikeun konsumén pikeun jangka panjang.

Tim jasa anu kuat, terlatih, terampil kami responsibleto nyayogikeun jasa jual proses. Beforesale, kami nyayogikeun rinci rencana téknis produk Insale, kami nungtun sareng ngalatih pamasangan layar layar konsumén kami; saatos dijual Kami nyayogikeun jaminan pikeun kalepatan kalayan ati-ati.

Lokasi kami di Shenzhen ngajamin anjeun gancang sareng biaya logistik anu efektif ka tujuan anjeun: Byair, ku karéta, ku laut sadayana sayogi. EYELEDDisplay siap janten kasuksesan bisnis tofurther pasangan LED anjeun anu dipercaya.

outdoor large advertising transparent media facade led lighting display
Pangiriman gancang
Kuantitas urutan low
Jasa ngaropéa
Profésional sareng dipercaya
Certificate b
Certificate

FAQ

Q1. Dupi abdi tiasa mesen tampilan LED conto?
A: Leres, kami ngabagéakeun anjeun mesen conto pikeun tés sareng pamariksaan kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

Q2. Naha aya wates kuantitas order minimum pikeun leddisplayA: Minimum order order, tiasa dianggo pikeun sampleinspection 1 square square.

Q3: Kumaha nungkulan kagagalan?
A: Mimiti, produk kami diproduksi dina sistem kontrol kualitas astrict, kalayan tingkat cacat kirang 0. 2%. Kadua, salami periode jaminan, kami ngajantenkeun lampu énggal pikeun pesenan énggal dina jumlah Fordefective sakedik, urang bakal ngalereskeunana sareng ngirimkeun deui ka anjeun, atanapi urang tiasa ngabahas solusi, kalebet arecall dumasarkeun kaayaan anu sabenerna.

Q4: Naha anjeun nyayogikeun jaminan produk?

A: Leres, kami nawiskeun garansi tilu taun.

P5. Kumaha mesen tampilan LED?

A: Kahiji, hayu urang terang sarat anjeun atanapi aplikasi Kadua, kami ngadugikeun numutkeun pamundut anjeun atanapi proposal. Katilu, nasabah negeskeun conto na sareng ngirimkeun urutan resmi. Kaopat, urang ngatur produksi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami