Naon ciri tampilan LED ageung?

1. Tampilan LED ageung di luar diwangun ku seueur tampilan LED tunggal, sareng pitch piksel umumna kawilang ageung. Spésifikasi anu biasa dianggo utamina P6, P8, P10, P16, sareng sajabana Dibandingkeun sareng tampilan LED alit-pitch, kaunggulan jarak anu ageung murah. Biaya per kuadrat tampilan LED ageung ageung langkung handap tibatan tampilan LED pitch leutik, sedengkeun layar ageung luar biasana ngagaduhan jarak tempoan langkung lami, sapertos 8m, 10m, sareng sajabana, ningali gambar dina layar ageung ti jarak anu jauh, moal aya perasaan "sisikian", sareng kualitas gambarna jelas.

2. Jembar liputan sareng pemirsa ageung. Layar LED ageung diluar umumna dipasang dina tempat anu kawilang luhur, layar kawilang ageung, sudut pandangna ogé ageung, dina kaayaan normal, arah anu horisontal ditingali tina sudut 140 derajat pidéo, gambarna masih katingali jelas, anu ngajantenkeun layar Tampilan layar LED ageung tiasa nutupan jembar anu langkung lega sareng ngahontal langkung seueur pemirsa. Fitur utama ieu ogé mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon seueur bisnis daék milih tampilan LED ageung kanggo tampilan eusi iklan.

3. Kacaangan layar tiasa disaluyukeun sacara otomatis. Layar LED layar ageung dipasang di luar ruangan bakal kapangaruhan ku cuaca di luar ruangan. Salaku conto, kacaangan luarna béda antara dinten anu cerah sareng dinten hujan, sareng upami kacaangan tampilan henteu tiasa disaluyukeun sacara otomatis, pangaruhna bakal béda dina kaayaan cuaca anu béda, atanapi bahkan dikirangan pisan. Supados henteu mangaruhan pangaruh nonton tina target pemirsa, tampilan LED ageung di luar bakalan ngagaduhan fungsi pangaturan kacaangan otomatis, nyaéta numutkeun kaayaan cuaca luar, kacaangan layar tampilan sacara otomatis disaluyukeun pikeun ngahontal tampilan anu pangsaéna pangaruh.

4, gampang dijaga (umumna aya deui post-maintenance, tapi ogé pre-maintenance). Biaya masang tampilan LED luar ageung henteu murah, mimitian ti ratusan rébu dugi ka jutaan. Ku alatan éta, perawatan gampang penting pisan pikeun tampilan LED ageung. Penting pisan pikeun mastikeun operasi stabil jangka panjang dina tampilan. Dina kaayaan normal, tampilan LED ageung outdoor tiasa dijaga saatos, sareng sababaraha tampilan dijaga sateuacan sareng saatos, tangtosna, pangropéa payun sareng tukang tiasa kahontal. Salaku conto, méréskeun Huamei Jucai JA outdoor outdoor fix LED tiasa ngahontal pangropéa payun sareng tukang.

5, tingkat panyalindungan tinggi. Lingkungan luar teu tiasa diprediksi, kalayan suhu anu luhur di sababaraha tempat sareng dinten hujan di sababaraha tempat. Ku alatan éta, tingkat panyalindungan tampilan LED ageung di luar kedah di luhur IP65 pikeun nyegah cai hujan lebet kana layar. Nalika masang, ogé perhatoskeun panyalindungan kilat, induksi anti statis sareng sajabina.

Pondokna, tampilan LED luar ageung umumna ngagaduhan ciri di luhur. Tangtosna, tampilan luar anu dihasilkeun ku pabrik tampilan LED anu béda bakal ngagaduhan fungsi anu sanés, sapertos hemat énergi sareng konsumsi kakuatan. Tapi ciri di luhur ampir sadayana dipimpin layar ageung LED. Kalayan munculna jaman 5G, kami yakin yén layar luar outdoor LED bakal ngembangkeun langkung seueur fungsi sareng fitur pikeun nyumponan langkung seueur kabutuhan konsumén anu sanés.


Waktos Post: Jul-01-2021