Industri tampilan LED dipiharep ngabagéakeun restorasi kinerja, produk high-end salajengna bakal ngagedékeun margin kauntungan.

Industri tampilan LED diharepkeun nganteurkeun periode restorasi kinerja. Numutkeun laporan panganyarna ngeunaan Trend Force, hiji organisasi panilitian pasar, nilai kaluaran tampilan LED global diperkirakeun ningkat ku 13,5% taun-taun ka US $ 6,27 milyar dina 2021.

Numutkeun kana laporan, pasar tampilan LED global bakal kapangaruhan ku wabah di 2020, sareng nilai kaluaranana ngan ukur bakal ngahontal US $ 5.53 milyar, panurunan sataun-on-taun 12,8%. Turunna paménta di Éropa sareng Amérika Serikat anu paling jelas. Di 2021, sabab paménta umum janten panas sareng harga komponén hulu naék kusabab kakirangan, pabrik tampilan LED bakal naék harga produkna sakaligus. Taun ayeuna, nilai kaluaran pasar tampilan LED diperkirakeun naék.

Diantara perusahaan terkemuka, Leyard parantos ngungkabkeun ramalan laporan semi-taunan, sareng kisaran kauntungan bersih pikeun satengah mimiti taun ieu 250-300 juta yuan, dibandingkeun sareng 225 juta yuan dina période anu sami taun kamari. Numutkeun ka perusahaan, paménta pasar tampilan domestik terus kuat, sareng jumlah pesenan anyar anu ditandatanganan dina paruh mimiti taun parantos ningkat sacara signifikan dibandingkeun sareng periode anu sami taun payun. Dugi ka ayeuna, jumlah pesenan luar negeri anu énggal ditandatanganan ogé parantos ngaleuwihan periode anu sami dina taun sateuacan.

Sapertos Trend Force, analis Great Wall Securities, Zou Lanlan ogé masihan pitunjuk anu optimis. Analis ngumumkeun laporan panilitian dina 26 Méi, nyatakeun yén ningali ka 2021, pasar domestik diperkirakeun neraskeun trend pamulihan dina Q4 2020. Dina waktos anu sami, diperkirakeun pasar luar negeri bakal pulih nalika épidemik gampang . Di 2021, pasar tampilan LED bakal ngahontal 6,13 milyar dolar AS, kanaékan sataun ti taun 12%.

Analis éta langkung optimis ngeunaan lagu high-end tampilan leutik LED pitch, nunjukkeun yén kamar kontrol, kantor perusahaan, ruang paméran produk sareng ruang rapat gancang nerapkeun produk tampilan LED alit-pitch. Dina taun 2020, ngalawan latar tukang kamunduran paménta tampilan LED sacara umum, kiriman pitch leutik sareng produk pitch halus (kalayan ukuran henteu langkung ti 1.99mm) ngahontal 160.000 unit, paningkatan ampir 10% taun-taun, sareng éta diperkirakeun ngahontal 260,000 unit dina 2021. Kanaékan sataun-ka-taun ampir 59%, industri terus ngajaga moméntum pertumbuhan anu luhur.

Numutkeun ka data sirah macan tutul, ukuran pasar industri tampilan LED Cina diperkirakeun tumuh ka 110,41 milyar yuan di 2023, sareng tingkat pertumbuhan taunan sanyawa di 2019-2023 bakal ngahontal 14,8%. Diantarana, pasar LED pitch leutik bakal ngahontal 48,63 milyar yuan di 2023, nyatakeun ampir satengah tina sadaya pasar LED.

Di pikahareupeun, kalayan perluasan langkung skala skala aplikasi tampilan leutik-pitch, tampilan Mini LED sareng tampilan Micro LED laun sadar aplikasi skala ageung, sareng masih aya rohangan anu cukup pikeun pertumbuhan industri tampilan LED.

Diantara perusahaan anu didaptarkeun, Lijing, patungan patungan antara Leyard sareng Epistar Optoelectronics, sacara resmi ngamimitian produksi dina Oktober 2020, janten dasar produksi massal LED Micro munggaran di dunya. Ayeuna, pesenan lengkep sareng produksi parantos dilegaan sateuacan jadwal. Fu Chuxiong, analis di Galaxy Securities, prédiksi yén di 2021, produk Micro LED perusahaan bakal ngahontal pendapatan 300-400 juta yuan, sareng bakal ngajaga tren penetrasi gancang di payun.

Pangembangan gancang tampilan LED leutik-pitch ogé nyandak rohangan nambahan pikeun téknologi bungkusan LED. Bungkus COB ngagaduhan kaunggulan ringan sareng ipis, sareng stabilitas anu luhur pikeun panerapan jero rohangan. Numutkeun data di jero LED, numutkeun nilai kaluaran bungkusan LED, nilai kaluaran tampilan LED sakitar 2,14 milyar dolar AS, sareng hilir mangrupikeun 13%. Kalayan kematangan bertahap tina pitch-leutik, mini LED sareng produk sanésna di payun, proporsi nilai kaluaran anu aya laun-laun bakal ningkat.


Waktos Post: Jul-01-2021