Hd Indoor Leutik Piksel Pitch Led Display Screen / led Module

Ihtisar:

Aplikasi: Periklanan Luar Ruangan
Warna: Warna Pinuh
Ukuran Panel: (W) 256mm * 128mm (H)
Piksel Pitch: 4mm
Tempat Asalna: Guangdong, Cina
Nomer modél: P4-8S
Ngaran mérek: OTOPYYK
Diménsi: (W) 256mm * 128mm (H)
Pitch piksel: 4mm
Densitas piksel: 62500 / M2
Konfigurasi piksel: 1R1G1B
Spésifikasi LED: SMD1921
Resolusi piksel: (W) 64 * 32 (H)
Kakuatan rata-rata: 30W
Catu daya panel: 6A
Beurat panel: 0.310kg
Beurat kabinét: 18.8kg


Detil Produk

Tanda Produk

P4-8S Tv Advertising Indoor outdoor Full Color SMD Panels LED Display Screens

Jarak komunikasi <100M
Jangka waktu hirup 100000 Jam
Caang 6000cd / M2
Warna tampilan 4096 * 4096 * 4096
Frékuénsi Refresh 0 ~ 1920HZ / S
Jinis drive 1/8Scanning
Paranti nyetir ICN2038S

 

Layar LED kami sadayana kualitas HD, sareng para pelanggan tiasa terang terang naon anu aya dina layar, ti kajauhan atanapi ti caket.
Panjelasan Produk

Layar grid LED ngarujuk kana sajumlah layar tampilan LED anu diwangun ku palang lampu sareng sami sareng arus
industri. Éta ogé nami sanés kanggo layar palang lampu. Kusabab bentukna kerung, format bersih, janten jalma-jalma di industri nyebutna layar grid, layar kerung sareng sajabina. Layar gril LED utamina dianggo dina témbok luar, témbok gordéng kaca, luhur gedong, sareng ogé kalebet kerangka luhur-luhur tilu sisi, baliho kolom, témbok tirai LED sareng sajabina. Desain salib-umur layar gril LED ngaliwat watesan tampilan LED tradisional pikeun gedong sareng témbok, ngajantenkeun rékayasa langkung fleksibel sareng langkung selektif. Kecepatan K-seueur dianggo dina sagala rupa bidang.

Hc56fd9ebd1984f31bcda01a7571bdaa2E
H20896d6c392b4e9596d3c7bbda403b109
Ha51e16eb2f4145e7bb3af331c792e6e1N

éta tiasa dipasang ku hiji jalma, sareng ngan ukur peryogi 10 detik per méter pasagi, anu 60 kali langkung gancang tibatan pamasangan layar LED tradisional luar. Kusabab éta struktur anu dipaténkeun, éta ngan ukur peryogi 3 menit pikeun perawatan per méter pasagi biaya fabrikasi struktur baja sareng instalasi 70% langkung handap tina LED tradisional, 80% pikeun pamasangan layar manual, 75% kanggo biaya logistik sareng transportasi, sareng 70 % pikeun konsumsi listrik.

Beurat kotak unit masing-masing ngan 6 kg, anu 75% kirang tina beurat tampilan LED outdoor tradisional, sareng kandelna parantos ipis 67 mm, anu ngajantenkeun layar langkung énténg. Salaku tambahan, struktur waja na beuratna ngan ukur 10 kilogram per méter pasagi, anu 80% langkung énténg tibatan struktur baja layar tampilan LED outdoor tradisional.
H296f7361f1bf48b78c92ce5cc58df235A
H24270a21f135478ea958ac92bc4ca208x
U53fed1be184248d8ab440a6944524fea8
1. Dijual panas dina saham ageung, kakuatan tambaga murni sareng kabel pita.
2. SMD 1921 LED henteu manik lampu maot kontras tinggi, reliabilitas tinggi.
3. Double latch IC, gambar anu langkung jelas.
4. Refresh 1920HZ, ayeuna sampurna pikeun pamutahiran piksel layar.
5. kapang swasta, desain seamless, konsistensi tinggi, pangaruh tampilan sampurna.
6.Kurang panas, umur panjang.
H0bee7d0ffc804c65b251a971e63769f89
H5bdde75d546b488f80bf7d71c7f66385s
H8386338e43174c9484f596a77dca8392Y
Pakét & Pengiriman
bungkus sareng kotak kai sareng pengiriman sekutu aluminium sareng laut, hawa, karéta api
Packing&Shipping

kami tiasa nawiskeun barang-barang kualitas premium, nilai kalapa sareng panyadia palanggan pangsaéna. Tujuan kami nyaéta "Anjeun sumping ka dieu kalayan kasusah sareng kami nyayogikeun anjeun seuri kanggo nyandak" kanggo Pabrik anu dijualan panas-layar Cina LED Tampilan Layar Transparan pikeun Tembok Kaca, Prinsip bisnis urang biasana nyayogikeun solusi anu berkualitas, profesional perusahaan, sareng komunikasi anu tulus. Ngabagéakeun sadayana réréncangan nempatkeun tés sidang pikeun nyiptakeun hubungan organisasi jangka panjang.

Pabrik didamel panas-jual Tampilan LED Cina sareng harga Layar LED, barang dagangan kami utami diekspor ka Éropa, Afrika, Amérika, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara sareng nagara-nagara sareng daérah sanés. Kami parantos nampi reputasi anu hadé di antara palanggan pikeun solusi kualitas sareng jasa anu saé. Kami bakal silaturahmi sareng pangusaha ti bumi sareng luar negeri, nuturkeun tujuan "Kualitas Mimiti, Reputasi Mimiti, Layanan Pangsaéna."

Cahaya MATA TERBATAS

mangrupikeun produsén Tampilan énergi anu dipasang kualitas luhur Dilengkepan garis pendukung otomatis sareng garis panyegelan panyegelan, urang kedah nganterkeun LED Display ka sadaya tempat di dunya kalayan harga buatan china sareng kualitas anu tiasa dirobih

Produk kami seueur dianggo dina outdoor advertisingmedia. activitiesstadium budaya jeung hiburan, hotél, nyéwa panggung kawinan LED tampilan hiasan sareng hiasan, sareng sajabana, kalayan sistematis kaunggulan layar tampilan warna lengkep, ti desain, instalasi produksi dugi ka perawatan. panggunaan solusi omni-directionalintegrated pikeun épéktip ngirangan biaya pelanggan sareng nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu langkung caket.

Our Products
Our Products b
ELED LIGHTING LIMITED

TERBATAS Cahaya EYELED parantos dikokolakeun ngawangun desain, prosés manufaktur, standar materialsystem; pikeun netepkeun prosés lintas-departemén sareng sistem palaksanaan ku cara ngahijikeun jalma, strategi, penjualan: béda produkperformance pikeun nyumponan kabutuhan béda-béda konsumén dina pasar anu béda: Kulawarga EYELED ngusahakeun pikeun ngajawab palanggan masalah-masalah ngutamakeun kagancangan, épisiénsi, anu intimatikeun nilai pikeun konsumén pikeun jangka panjang.

Tim jasa anu kuat, terlatih, terampil kami responsibleto nyayogikeun jasa jual proses. Beforesale, kami nyayogikeun rinci rencana téknis produk Insale, kami nungtun sareng ngalatih pamasangan layar layar konsumén kami; saatos dijual Kami nyayogikeun jaminan pikeun kalepatan kalayan ati-ati.

Lokasi kami di Shenzhen ngajamin anjeun gancang sareng biaya logistik anu efektif ka tujuan anjeun: Byair, ku karéta, ku laut sadayana sayogi. EYELEDDisplay siap janten kasuksesan bisnis tofurther pasangan LED anjeun anu dipercaya.

outdoor large advertising transparent media facade led lighting display
Pangiriman gancang
Kuantitas urutan low
Jasa ngaropéa
Profésional sareng dipercaya
Certificate b
Certificate

FAQ

Q1. Dupi abdi tiasa mesen tampilan LED conto?
A: Leres, kami ngabagéakeun anjeun mesen conto pikeun tés sareng pamariksaan kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

Q2. Naha aya wates kuantitas order minimum pikeun leddisplayA: Minimum order order, tiasa dianggo pikeun sampleinspection 1 square square.

Q3: Kumaha nungkulan kagagalan?
A: Mimiti, produk kami diproduksi dina sistem kontrol kualitas astrict, kalayan tingkat cacat kirang 0. 2%. Kadua, salami periode jaminan, kami ngajantenkeun lampu énggal pikeun pesenan énggal dina jumlah Fordefective sakedik, urang bakal ngalereskeunana sareng ngirimkeun deui ka anjeun, atanapi urang tiasa ngabahas solusi, kalebet arecall dumasarkeun kaayaan anu sabenerna.

Q4: Naha anjeun nyayogikeun jaminan produk?

A: Leres, kami nawiskeun garansi tilu taun.

P5. Kumaha mesen tampilan LED?

A: Kahiji, hayu urang terang sarat anjeun atanapi aplikasi Kadua, kami ngadugikeun numutkeun pamundut anjeun atanapi proposal. Katilu, nasabah negeskeun conto na sareng ngirimkeun urutan resmi. Kaopat, urang ngatur produksi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami