Tentang Kami

about us img

EYELED CAHAYAAN TERBATAS mangrupikeun produsen Tampilan LED kualitas luhur & pemasok Solusi hemat Energi anu ayana di HongKong sareng ShenZhen (Perusahaan sanés ngaran daratan) di Cina, kami ngagaduhan kapasitas produksi bulanan 20.000 méter pasagi layar anu dipimpin.

Dilengkepan garis perakitan otomatis anu maju sareng garis-garis pengeringan, kami parantos nganteurkeun LED Display ka sadaya tempat di panjuru dunya kalayan harga buatan Cina sareng kualitas anu dipercaya.

about us img

EYELED CAHAYAAN TERBATAS mangrupikeun produsen Tampilan LED kualitas luhur & pemasok Solusi hemat Energi anu ayana di HongKong sareng ShenZhen (Perusahaan sanés ngaran daratan) di Cina, kami ngagaduhan kapasitas produksi bulanan 20.000 méter pasagi layar anu dipimpin.

Dilengkepan garis perakitan otomatis anu maju sareng garis-garis pengeringan, kami parantos nganteurkeun LED Display ka sadaya tempat di panjuru dunya kalayan harga buatan Cina sareng kualitas anu dipercaya.

Produk kami seueur dianggo dina média iklan luar, kagiatan budaya sareng hiburan, stadion, hotél, tampilan panggung séwang-séwangan LED sareng hiasan, sareng sajabana, kalayan kaunggulan sistematis layar tampilan warna lengkep, ti desain, produksi, instalasi dugi ka perawatan, panggunaan solusi terpadu omni-directional pikeun épéktip ngirangan biaya pikeun palanggan sareng nyayogikeun palanggan kalayan layanan anu langkung caket.

TERBATAS EYELED LIMITED parantos dikokolakeun pikeun ngawangun desain, prosés manufaktur, standar sistem bahan; pikeun netepkeun prosés operasi lintas-departemén sareng sistem palaksanaan ku ngagabungkeun jalma, strategi, penjualan; kinerja produk anu béda pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda konsumén anu béda dina pasar anu béda; Kulawarga EYELED teu kendat ngudag pikeun méréskeun masalah palanggan, nekenkeun kagancangan, éfisiénsi, anu caket, nyiptakeun nilai pikeun konsumén pikeun jangka panjang.

Tim jasa anu kuat, terlatih, terampil tanggung jawab pikeun nyayogikeun jasa jual proses. Sateuacan diobral, kami nyayogikeun rencana téknis produk lengkep; Diobral, kami nungtun sareng ngalatih palanggan nampilkeun pamasangan layar; saatos diobral, kami nyayogikeun jasa jaminan pikeun kasalahan sacara ati-ati.

Lokasi kami di Shenzhen ngajamin anjeun logistik gancang sareng efektif kana tujuan anjeun; Ku hawa, ku karéta, ku laut sadayana sayogi. Tampilan EYELED siap janten pasangan LED dipercaya anjeun pikeun kasuksésan bisnis salajengna.

Émbaran pabrik

Ukuran Pabrik 3.000-5.000 méter pasagi
Pabrik Nagara / Daérah Kota Shiyan Distrik Baoan Kota Shenzhen Propinsi Guangdong Cina
Jumlah Garis Produksi 10
Pabrikan Kontrak OEM Service OfferedDesign Service OfferedBuyer Label Ditawarkeun
Nilai Kaluaran Tahunan US $ 50 Juta - US $ 100 Juta