about us img
ngeunaanAiyang

Shenzhen Aiyang Photoelectric Technology Co., Ltd.

EYELED CAHAYAAN TERBATAS mangrupikeun produsen Tampilan LED kualitas luhur & pemasok Solusi hemat Energi anu ayana di HongKong sareng ShenZhen (Perusahaan sanés ngaran daratan) di Cina, kami ngagaduhan kapasitas produksi bulanan 20.000 méter pasagi layar anu dipimpin.
maca langkung seueur ngeunaan urang

produk urang

Punten angkat ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam

ngahubungan kami dinten ieu
  • Industri tampilan LED diharepkeun nganteurkeun periode restorasi kinerja. Numutkeun laporan panganyarna ngeunaan Trend Force, organisasi panilitian pasar, kaluaran tampilan LED global va ...
    tingali langkung
  • 1. Tampilan LED ageung di luar diwangun ku seueur tampilan LED tunggal, sareng pitch piksel umumna kawilang ageung. Spésifikasi anu biasa dianggo utamina P6, P8, P10, P16, sareng sajabana ...
    tingali langkung